Vi ønsker å dele vår matkunnskap og inspirere deg til å utvikle dine kjøkkenferdigheter. På våre matkurs får du kyndig veiledning av våre dyktige kokker som har satt sammen en fire retters meny som deltagerne skal forberede.

Menyen endres etter sesong og råvaretilgang. Vi arrangere kurs med tema som Fisk og skalldyr, Sesongens råvare, Vilt og Småretter til helgen .

På våre kurs er det inntil 12 deltagere som deles inn i fire grupper som får hovedansvar for hver sin rett. Vi har forberedt kraft, ellers skal deltagerne lage alt fra bunnen av. Hver gruppe anretter og serverer sin rett til middagen som avslutter kurset.

Kursavgiften på 1595 kr. dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs (ca 3 timer)
• Oppskriftshefte
• Utstyr under kurset
• Foredragsholdere

Vi anbefaler at du bruker komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kursene blir holdt i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfs vei 16 på Laksevåg.

SMÅRETTER TIL HELGEN

NESTEN KOKK FOR EN DAG

SESONGENS RÅVARER UKE 16