icon-57

Søtt+Salt er historien om de tre kokkene fra Bergen som vil få Bergen til å smake bedre. Historien handler om kjærlighet til kokkefaget, troen på at godt håndverk, gode råvarer, fantasi, kvalitet og vennlighet aldri går av moten.

Frode, Fredrik og Gisle har kjent hverandre og jobbet sammen i mange år. De er enige om at mat skal lages fra bunnen av, med gode råvarer og bruk av fagutdannede kokker. Et kjøkken som er råvarebasert, der det er tid og rom for å behandle hel fisk og store stykningsdeler med kunnskap og gi rom for variasjon.

De vet at et slikt kjøkken trekker til seg dyktige og lærevillige lærlinger og kokker som ønsker å bringe kokkefaget videre og gi nye opplevelser til kundene. Et slikt kjøkken er en investering i kunnskap. Det gir utfordringer til ambisiøse kokker. I Skostredet 14 koker allerede en norgesmester. Det er ingen grunn til at utviklingen skal stoppe der.

I 2014 ble Lekkerbisken en del av Søtt+Salt. Lekkerbisken ble etablert av Gisles far Arne Pettersen i Salhus i 1976 og er Bergens eldste cateringleverandør. Høy kvalitet og utmerket service har alltid vært en viktig del av  merkevaren Lekkerbisken. Det vil det fortsatt være.

Frode, Fredrik, Gisle og resten av gjengen i Søtt+Salt ønsker deg velkommen til bords og lover å fortsette innsatsen for at Bergen skal smake bedre.

Kantiner

Norgesmesteren i Skostredet

Norgesmesteren i Skostredet

Kantiner