Anledninger

Uansett hva du skal feire er måltidet en viktig del av festen. Vi har flotte selskapslokaler i Legenes Hus og Salhushallen, hvor vi ordner alt for deg. Vi setter sammen menyer som passer både til sesong og anledning, og skreddersyr gjerne i tråd med dine ønsker. Våre dyktige kokker og servitører er lidenskapelig opptatt av god mat og service.

Så kan du konsentrere deg om gjestene!

Bryllup

Ønsker du å feire bryllup i et av våre lokaler? Vi har lang erfaring med å skape gode rammer for feiring av deres store dag. Mange brudepar har gode minner fra brylluper i klassiske Legenes Hus på Kalfaret og tradisjonsrike Salhushallen. Lokalene er ulike, men gir store muligheter for å skape en uforglemmelig festdag for brudepar og gjester. Har du eget lokale kommer vi gjerne og lager maten hos deg. Det er bare å ta kontakt!

Julebord

I vår private restaurant i Skostredet 14 kan du samle venner, kolleger eller familie på en uforglemmelig smaksopplevelse. Vår mesterkokk
Kåre André Hjartholm har satt sammen menyen, og mens vi kokkelerer nyter dere stemningen.

I våre selskapslokaler i Legenes Hus på Kalfaret og i Salhushallen kan vi arrangere julebordet skreddersydd for dine ønsker. Våre dyktige kokker og fagfolk vil gjøre sitt ytterste for at dere skal få en flott opplevelse.

Konfirmasjon

Vi i Søtt+Salt vil gjerne bidra til at konfirmasjonsmiddagen blir en minnerik opplevelse både for konfirmanten, foreldrene og alle de andre gjestene. Dersom dere ønsker å arrangere konfirmasjonen i våre lokaler ønsker vi dere hjertelig velkommen til befaring hos oss. Vi har lokaler både i Legenes Hus og i Salhus som egner seg for familiearrangementer av ulik størrelse.

Selskap

Hos oss kan alle anledninger feires slik du ønsker det. Jubileum, rund dag, bryllup eller firmafest.  Våre lokaler egner seg for alt fra 8 til 120 gjester.