Catering

Du ordner kosen, vi lager maten

Vi har et utvalg av cateringmenyer som bygger på vårt ønske om å levere varierte matopplevelser av høyt kvalitet. Vi leverer maten hjem til deg slik at du kan konsentrere deg om å forberede selskapet uten å bruke tid på kjøkkenet.

Vi hjelper deg ved alle anledninger; bryllup, konfirmasjon, blåtur, minnestund, møtemat eller en hyggelig fest hjemme. Vi er kjent for våre flotte buffeter, tapas og enklere retter med spennende smaker. Lekkerbisken i Salhus er i dag en del av Søtt+Salt og vi viderefører de gode tradisjonene og serviceinnstillingen fra kjøkkenet i Salhus.

Vårt kjøkken er basert på høy fagkunnskap, råvarebaserte teknikker og et ønske om å inspirere. Se våre menyer eller kontakt oss for dialog om hvordan vi kan bidra til at ditt selskap eller fest blir en flott opplevelse.

Tapas

Våre tapas er en perfekt sammensetning av smakfulle og varierte småretter, selvsagt med søtt+salt sin egen vri.

Buffet

Vår buffet inneholder et variert utvalg av velsmakende retter, fra moderne nordisk kjøkken til middelhavets beste smaker. Alle våre kokker lager maten fra bunnen, med de beste råvarer og med søtt+salt sine høye krav til kvalitet og særpreg.

Påsmurt

Fra vårt eget bakeri i Salhus leverer vi hver dag steinovnsbakte brød og rundstykker. Vi har et stort utvalg av snitter, rundstykker, sandwicher og wraps.

Varmretter

Vi har plukket ut fem velsmakende varmretter, som egner seg godt til store selskap. Rettene er varierte, slik at du alltid vil finne noe som passer til anledningen!