Gavetips

Hva kan være en bedre gave enn mat? Hos oss kan du kjøpe gavekort på våre berømte Matkurs, en herlig Mat til to eller en Julekurv med utvalgte delikatesser.

Mat til to

3-retters take away
Det finnes knapt en flottere ramme rundt en festdag i Bergen enn Legenes Hus på Kalfaret. De lyse stuene i den gamle villaen fra 1869, gir en følelse av høytidsstemt samvær. Vi kan dekke til både store og små selskaper og våre kokker setter sammen en meny tilpasset dine ønsker. Lokalene er egnet for såvel festlige anledninger som til formelle arrangementer og minnesamvær.

Matkurs

Vi ønsker å dele vår matkunnskap og inspirere deg til å utvikle dine kjøkkenferdigheter. På våre matkurs får du kyndig veiledning av våre dyktige kokker som har satt sammen en fire retters meny som deltagerne skal forberede.

Julekurver

Kjøp en av våre lekre Julekurver med utvalgte delikatesser, perfekt som oppmerksomhet til jul! Ta kontakt for bestilling og levering!

Gavekort

Salhus ligger vakkert til ved Byfjorden og er et sted med en unik historie og levende tradisjoner. I tillegg til trikotasjefabrikk og industritradisjoner, kjenner vi Salhus som et sted med et rikt og variert kultur- og organisasjonsliv.