Vi skal få Bergen til å smake bedre!

SE_S&S_0814_0691.jpg
 

Historien om Søtt+Salt

Søtt+Salt er historien om de tre kokkene fra Bergen som vil få Bergen til å smake bedre. Historien handler om kjærlighet til kokkefaget, troen på at godt håndverk, gode råvarer, fantasi, kvalitet og vennlighet aldri går av moten.

Frode, Fredrik og Gisle har kjent hverandre og jobbet sammen i mange år. De er enige om at mat skal lages fra bunnen av, med gode råvarer og bruk av fagutdannede kokker. Et kjøkken som er råvarebasert, der det er tid og rom for å behandle hel fisk og store stykningsdeler med kunnskap og gi rom for variasjon.

De vet at et slikt kjøkken trekker til seg dyktige og lærevillige lærlinger og kokker som ønsker å bringe kokkefaget videre og gi nye opplevelser til kundene. Et slikt kjøkken er en investering i kunnskap. Det gir utfordringer til ambisiøse kokker.

Frode, Fredrik, Gisle og resten av gjengen i Søtt+Salt ønsker deg velkommen til bords og lover å fortsette innsatsen for at Bergen skal smake bedre.

 
SE_S&S_0814_0618.jpg
 
Frodebuffe2.JPG

Kantiner

Vi i Søtt+Salt jobber for at Bergen skal smake bedre. Derfor har vi utviklet et kantinekonsept basert på Søtt+Salts matfilosofi.

Våre kantiner serverer en råvarebasert meny med stor variasjon. Vi bruker ferske råvarer av høy kvalitet og lager alt fra bunnen av i kantinen. Vi velger ofte utradisjonelle stykningsdeler for å skape variasjon og presentere nye smaker og kokkemetoder.

Vi opplever at gjester i våre kantiner verdsetter at variert mattilbud av høy kvalitet. Det inspirerer oss. For oss er kantinetilbudet både et bidrag til å skape trivsel på arbeidsplassen, inspirere og informere om sunne og helsebringende spisevaner. Formidle matkunnskap og matglede og ikke minst gi arbeidsplassen og næringseiendommen en tydeligere og positiv profil.

 

Lanternen Søtt+Salt

Et steinkast fra byen, i sjøkanten på Marineholmen, ligger vårt nye spisested Lanternen Søtt+Salt. Her vil du få en litt annen opplevelse enn den du er vant med. Vi serverer ikke retter anrettet på tallerkener. Vi ønsker å tilby en mer sosial servering og setter varme gryter, sauser, fat og skåler rett på bordet - klart til å sendes rundt og deles.

Flere av rettene kommer ut samtidig og skaper en god flyt i måltidet. Dette skaper en hyggelig og uformell stemning for våre gjester.
Som vi sier:

“Et godt måltid er skapt for å deles

I kjøkkenet har vi fokus på godt håndverk, gode råvarer og god drikke.

Velkommen til oss på Lanternen Søtt+Salt!