Selskapslokaler

fest og feiring

I våre selskapslokaler i Legenes Hus på Kalfaret og i Salhushallen kan vi skape arrangementer skreddersydd for dine ønsker. Skal du arrangere bryllup, en rund dag eller invitere kolleger på en god middag, har vi lokaler og dyktige fagfolk som gjør sitt ytterste for at dere skal få en flott opplevelse.

Legenes hus

Det finnes knapt en flottere ramme rundt en festdag i Bergen enn Legenes Hus på Kalfaret. De lyse stuene i den gamle villaen fra 1869, gir en følelse av høytidsstemt samvær. Vi kan dekke til både store og små selskaper og våre kokker setter sammen en meny tilpasset dine ønsker. Lokalene er egnet for såvel festlige som formelle anledninger.

Salhushallen

Salhus ligger vakkert til ved Byfjorden og er et sted med en unik historie og levende tradisjoner. I tillegg til trikotasjefabrikk og industritradisjoner, kjenner vi Salhus som et sted med et rikt og variert kultur- og organisasjonsliv.

Skostredet 14

Velkommen til vår lille kulinariske spisestue midt i sentrum av middelalder-Bergen. I Skostredet 14 gir vi deg matopplevelser i mesterklasse. I det intime lokalet er det kun plass til ditt selskap og vår mesterkokk, norgesmesteren fra 2015, Kåre Andre Hjartholm.