Selskapslokaler

fest og feiring

I våre selskapslokaler i Legenes Hus på Kalfaret og i Salhushallen kan vi skape arrangementer skreddersydd for dine ønsker. Skal du arrangere bryllup, en rund dag eller invitere kolleger på en god middag, har vi lokaler og dyktige fagfolk som gjør sitt ytterste for at dere skal få en flott opplevelse.

Legenes hus

Det finnes knapt en flottere ramme rundt en festdag i Bergen enn Legenes Hus på Kalfaret. De lyse stuene i den gamle villaen fra 1869, gir en følelse av høytidsstemt samvær. Vi kan dekke til både store og små selskaper og våre kokker setter sammen en meny tilpasset dine ønsker. Lokalene er egnet for såvel festlige som formelle anledninger.

Salhushallen

Salhus ligger vakkert til ved Byfjorden og er et sted med en unik historie og levende tradisjoner. I tillegg til trikotasjefabrikk og industritradisjoner, kjenner vi Salhus som et sted med et rikt og variert kultur- og organisasjonsliv.

Skostredet 14

DET ABSOLUTT SISTE MÅLTID!
Før jul inviterte vi til ‘Det siste måltid’ i Skostredet 14. Det ble populært, så nå har vi bestemt oss for å kjøre en runde med ‘Det absolutt siste måltid’. Denne gangen mener vi det, så bestill i dag for å sikre deg plass.

Vi tar i mot grupper fra 8 til 16 gjester.
Bestill på 4000 3713 eller post@sottogsalt.no